Tennis is opnieuw mogelijk!

Vanaf 4 mei is het zover, we hoeven niet langer te improviseren in ons kot. Ook T.C. Orscamp gaat opnieuw open! Vanaf nu kan iedereen die aangesloten is opnieuw een terrein reserveren. We kunnen opnieuw #aandeslag.

We zullen dit voorlopig wel op een andere manier moeten invullen dan we gewoon waren. De visual aan de rechterkant geeft alle Play Safe & Go-richtlijnen mooi weer. Alle richtlijnen kan je in detail nalezen via deze link. Heb je nog vragen? Lees dan zeker de FAQ's op de website van Tennis Vlaanderen.

We beseffen dat deze regels streng zijn, maar het is belangrijk dat iedereen hierin verantwoordelijkheidszin toont en de regels strikt opvolgt. Alleen op die manier vermijden we dat de versoepeling teruggeschroefd wordt. Iedereen die een terrein reserveert, gaat akkoord met de richtlijnen

Er kan alleen outdoor gespeeld worden. Indoor spelen is in deze fase nog niet mogelijk. Het gebruik van sanitair, onze geliefde bar en terras blijven jammer genoeg nog verboden.

Aangezien het clubhuis niet open is, kunnen de lichten 's avonds niet aangestoken worden. Het bestuur probeert via een beurtrol op basis van de reservaties aanwezig te zijn om de lichten aan en uit te doen. Vrijwilligers mogen zich steeds melden via secretariaat@orscamp.be 
 

Steun onze sponsors nu meer dan ooit, koop lokaal


We Are TCO

Hopelijk kunnen we snel opnieuw een babbeltje slaan bij Bart & Magda in onze bar.

Sportieve groeten,
Bestuur T.C. Orscamp