Interclub voorjaar

Wat is de interclub?

Speel samen met je ploeg tegen andere clubs. Of je nu recreant of topper bent, jong of oud, er is voor elk wat wils. Verdedig de kleuren van TC Orscamp! Er is interclub voor zowel de jeugd als de volwassenen.

Meer info over de verschillende reeksen en speeldagen?

De gewestelijke richtlijnen voor West-Vlaanderen kan je raadplegen via deze link. Hier staan onder andere de verschillende speeldata- en uren in.


Inschrijven interclub 2020

Is jouw ploeg al gevormd, of ben je er nog volop mee bezig? Schrijf voor 20/01 je ploeg in via mail naar interclub@orscamp.be
 

Verplicht 1 interclubleider per ploeg

Let op: We laten een ploeg bij de volwassenen pas toe als er minstens 1 speler interclubleider is. Op 29 maart 2020 gaat de opleiding en het examen interclubleider door in De Valkaart - Oostkamp! Deze opleiding is quasi volledig digitaal. Ga naar www.tennisvlaanderen.be/interclubleider om je in te schrijven. 

Belangrijke wijziging:

Sinds de opstart van de competitie Heren met 4 spelers is het aantal ploegen Heren met 6 sterk gedaald waardoor er in meerdere afdelingen en gewesten onvoldoende ploegen zijn om poules te vormen. In 2019 werd de gewestelijke interclub Heren met 6 spelers dan ook voor de laatste maal aangeboden. Vanaf 2020 wordt gewestelijk enkel nog de format Heren met 4 spelers aangeboden.

Nieuw in 2020
jeugdinterclub U17