!! Info over lidmaatschap 2019 via deze link: https://orscamp.be/content/lid-worden-2019 !!

 

 

 

 

 

TC Orscamp is een familiale tennisclub. Iedereen is van harte welkom!

Lid worden van TC Orscamp kan via het formulier op de site van Tennis Vlaanderen: 

<< Klik hier om lid te worden >>

Lidgelden zomerseizoen 2018

Wat zit er in dit lidmaatschap?

  • Lidmaatschap TC Orscamp
  • Lidmaatschap Tennis Vlaanderen (en bijhorende verzekering tegen sportongevallen)
  • Onbeperkt tennissen op 8 outdoor gravelterreinen met verlichting*
  • Zekerheid om bij regenweer in de Tiger Balm Indoorhal te spelen (indien je reserveert op outdoorterreinen 1 t.e.m. 6)
  • Mogelijkheid tot spelen interclub en tornooien
  • Recent vernieuwde, sfeervolle bar
  • Leuke activiteiten
  • Familiale sfeer!

*Jeugd vanaf 13 jaar (geboren in 2005) die op de avonduren wensen te spelen betalen het lidgeld van Jong Volwassenen.


In dit lidgeld zit de zekerheid inbegrepen om bij regenweer in de Tiger Balm Indoorhal te spelen, op voorwaarde dat je gereserveerd hebt op outdoorterreinen 1 tot en met 6.

Zo hoef je niet te gokken waar je nu het best reserveert, indoor of outdoor, in functie van het voorspelde weer. Indien je reserveert op terrein 1 tot en met 6 is je tennisplezier dus gegarandeerd, ongeacht het weer.


*Gewone reservaties in de indoor zullen enkel mogelijk zijn via het reservatiesysteem indien alle 8 de outdoorterreinen bezet zijn. De personen die gereserveerd hebben op de terreinen 1 tot en met 6 zullen echter altijd voorrang krijgen op de indoorreservaties om binnen te spelen wanneer het begint te regenen. Dit geldt ook indien het begint te regenen na aanvang van het reeds gestarte uur. Interclubwedstrijden krijgen echter altijd op alles voorrang.

* Het gezinsabonnement omvat alle gezinsleden die op hetzelfde adres wonen en zich lid maken van TC Orscamp. Het tarief is beperkt tot 2 volwassen leden maar omvat alle kinderen, jeugd en jong-volwassenen die deel uitmaken van het gezin. Voor elk bijkomend volwassen lid zal het tarief van een volwassen lid worden aangerekend.Een sponsor die recht heeft op een gratis lidkaart kan niet worden meegerekend als een betalend lid in een gezinsabonnement.

*Jeugd vanaf 13 jaar (geboren in 2005) die op de avonduren wensen te spelen betalen het lidgeld van Jong Volwassenen. Wensen ze dit niet te doen, betalen ze het lidgeld van de jeugd. Bij aansluiting krijgt de jeugd, groep ‘blauw 5/7 jaar’, bij het volgen van 2 reeksen van 8 lessen, de 2e reeks gratis.

Aandeel

Vanaf de leeftijd van 23 jaar is de aankoop van een aandeel verplicht.

Let wel! Een nieuw lid heeft recht op een introductiejaar en dient dus enkel het lidgeld te betalen. Vanaf het tweede jaar en de leeftijd van 23j moet een aandeel worden aangekocht. 


De prijs van het aandeel is €150. Storting gebeurt op rekeningnr. BE84 0011 3833 0059.


Zolang men speelt moet het aandeel aangehouden worden.


Indien men met meerdere personen uit één gezin (wonend op hetzelfde adres) aansluit moet ieder gezinslid vanaf 23 jaar een aandeel aankopen, van zodra aandelen 5 jaar oud zijn kunnen deze terugbetaald worden met uitzondering van 1 aandeel (het ijzeren aandeel) omdat er per gezin steeds 1 aandeel moet blijven bestaan zolang er getennist wordt in dit gezin. Wie jonger is dan 23 jaar kan aansluiten zonder aandeel. 

Transfers

Indien je van een andere club komt waar je reeds interclub hebt gespeeld en voor TC Orscamp interclub wil spelen, denk er dan aan je transfer aan te vragen bij Tennis Vlaanderen voor 15 januari!

Inloggen > mijn spelersdashboard > Interclub > tablad "Transfer"

Extra uitleg online lid worden 

Begrijp je de procedure niet volledig om online je lidmaatschap aan te vragen? Bekijk zeker onderstaand filmpje met extra uitleg eens.