Terreinreservatie zomer

Reserveer je terrein via de website van Tennis Vlaanderen of gebruik de app van Tennis Vlaanderen

Reservatiereglement outdoor:

 • Je kan vanaf 14 dagen op voorhand reserveren.
 • Max. 2 gelijktijdige reservaties tijdens de daluren. Max. 1 gelijktijdige reservatie tijdens de piekuren.
 • De duurtijd van een enkelreservatie (2 personen) is 1u. Bij een dubbelreservatie (4 personen) is het ook mogelijk om 2u te reserveren.

>> (Jong)volwassenen en avondjeugdspelers kunnen altijd reserveren. Jeugdspelers, kids en leden uit een gezinsabonnement van 17 jaar en jonger* kunnen t/m 18u reserveren. 
>> De piekuren zijn maandag t/m donderdag na 18u en in het weekend. Alle andere uren zijn daluren.

Het is altijd verplicht om te reserveren, ook overdag. De spelers die op de reservatie staan, moeten ook effectief op het terrein staan.

  Indoor spelen tijdens het zomerseizoen:

  • Reservaties op T1 t/m T6 hebben altijd voorrang om indoor te spelen als de outdoorterreinen onbespeelbaar zijn.
  • Als alle outdoorterreinen bezet zijn bij mooi weer, kan je via last-minute reservatie ook indoor spelen. De last-minute indoorreservatie is enkel telefonisch mogelijk op het nummer 050 82 63 06.
  Uitnodigen van een niet-lid (gastspeler)
  • Het is toegelaten om 3 keer een gastspeler uit te nodigen tijdens de daluren (= maandag t/m donderdag voor 18u + vrijdag de volledige dag). 
  • De prijs voor het uitnodigen van een gastspeler is €8/gastspeler per uur.
  • Een niet-lid mag in totaal 3 keer per seizoen met een lid komen spelen. Na 3 keer moet die persoon lid worden om nog te kunnen tennissen in T.C. Orscamp.

  Je reserveert online met een gastspeler (niet met een ander lid). Het lid die de reservatie maakt, betaalt online tijdens het reseserven voor het uitnodigen van de gast(en). De reservatie kan niet verwijderd worden. Lees hoe je een reservatie met een gastspeler maakt:


  Opgelet: bezoekers die niet aangesloten zijn bij Tennis Vlaanderen zijn niet verzekerd en spelen dus op eigen verantwoordelijkheid.

  Bij waarneming van het spelen met een niet-lid zonder dit online te reserveren en te betalen, blijft het bedrag verschuldigd. Zolang het bedrag niet betaald is, zal je niet meer kunnen reserveren! Je zal dan overigens geen enkele uitnodiging meer kunnen doen tijdens de verdere duur van het seizoen. Lees alle voorwaarden in het huishoudelijk reglement.

  Extra bepalingen: 

  • Alle terreinen zijn dagelijks toegankelijk van 9 tot 22u à 22u30. De terreinen 7 en 8 mogen gereserveerd worden indien T1-6 bezet zijn. 

  • De spelers die op de reservatie staan, moeten ook effectief op het terrein staan!

  • Er mag alleen indoor gespeeld worden als de outdoorterreinen onbespeelbaar zijn of als alle outdoorterreinen bezet zijn. Bart en Willy hebben hierover steeds het laatste woord. 

  • °2003 en jonger uit een gezinsabonnement kunnen €40 bijbetalen om ook 's avonds reservatierechten te krijgen.

  FAQ WACHTWOORD VERGETEN

  Lidnummer Tennis Vlaanderen vergeten?

  Klik hier om je lidnummer op te zoeken. Zoek op je naam op en klik vervolgens op je naam.

  Wachtwoord Tennis Vlaanderen vergeten?

  Klik hier om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Geef je lidnummer in en klik op "verstuur wachtwoord".
  >> Ontvang je geen mail na het aanvragen van een nieuw wachtwoord? Dan is er wellicht geen mailadres gekend in het ledenbestand. Neem dan contact op met secretariaat@orscamp.be om je mailadres te laten toevoegen.