Hoe een terrein reserveren?

Outdoorterreinen

We maken gebruik van het terreinreservatiesysteem van Tennis Vlaanderen. Je logt hiervoor in met je lidnummer en je wachtwoord.

<< klik hier om je terrein te reserveren >> 

Je kan telkens vanaf 14 dagen op voorhand een terrein reserveren.

Indoorterreinen (tijdens het zomerseizoen) -> niet mogelijk tijdens de coronamaatregelen!

Enkel telefonische reservatie mogelijk als alle outdoorterreinen bezet zijn. Bel hiervoor naar 050 82 63 06. T1-6 heeft voorrang om bij regen binnen te spelen.

De terreinen zijn tijdens het zomerseizoen enkel toegankelijk voor leden. Uitgeregende tornooien/interclub zijn ook welkom. Meer info contacteer Willy Buffel of bel 050 82 63 06.

Terreinreservatie outdoor - zomerseizoen 2020

(Jong)volwassenen en avondjeugdspelers mogen altijd reserveren. Jeugdspelers en kids mogen alleen overdag voor 18u reserveren*. 

Aantal gelijktijdige reservaties:

  • 2 gelijktijdige reservaties tijdens de daluren. 1 gelijktijdige reservatie in de piekuren. 

Piekuren = ma, di, woe en do na 18u + tijdens het weekend. Alle andere uren zijn daluren. 

Het is altijd verplicht om te reserveren, ook overdag!

Alle terreinen zijn dagelijks toegankelijk van 9 tot 22u à 22u30. De terreinen 7 en 8 mogen gereserveerd worden indien T1-6 bezet zijn.

*Gezinsabonnement: °2001 en ouder: kan altijd reserveren. °2002 en jonger: enkel overdag tenzij je €40 extra betaalt per jeugdspeler.

Terreinreservatie indoor - zomerseizoen 2020 -> niet mogelijk tijdens de coronamaatregelen!

In het zomerabonnement 2019 zit de zekerheid dat je in de Tiger Balm Indoorhal kan spelen als de outdoorterreinen onbespeelbaar zijn (op voorwaarde dat je gereserveerd hebt op outdoorterrein 1, 2, 3, 4, 5 of 6). T1-6 heeft altijd voorrang om indoor te spelen als het begint te regenen!

Als alle outdoorterreinen volzet zijn bij mooi weer, kan je via last-minute reservatie ook indoor spelen. De last-minute indoorreservatie is enkel telefonisch mogelijk op het nummer 050 82 63 06.

Tijdens het zomerseizoen is het niet mogelijk om online een indoorterrein te reserveren, dit kan enkel telefonisch op 050 82 63 06 als alle outdoorterreinen bezet zijn. 

Er mag alleen indoor gespeeld worden als de outdoorterreinen onbespeelbaar zijn of als alle outdoorterreinen bezet zijn. Bart en Willy hebben hierover steeds het laatste woord. 

Gastspeler uitnodigen

Het is toegelaten om 3 keer een gastspeler uit te nodigen tijdens de daluren. De prijs hiervoor bedraagt voor volwassenen €10/gastspeler. De jeugd betaalt €5/gastspeler.

De boeking dient online te gebeuren door te reserveren met de naam “Gastspeler + naam terrein”, achteraf zal je hiervoor een factuur ontvangen (het lid ontvangt de factuur en dus niet de gastspeler).

Bij waarneming van het spelen van een lid met een niet-lid zonder dit te laten boeken door de barverantwoordelijke zal dit lid geen enkele uitnodiging meer kunnen doen tijdens de verdere duur van het seizoen.

Het moet wel duidelijk zijn dat bezoekers die niet aangesloten zijn bij de Tennis Vlaanderen-federatie, niet verzekerd zijn en op eigen verantwoordelijkheid spelen. Lees alle voorwaarden in het huishoudelijk reglement.

FAQ WACHTWOORD VERGETEN

Lidnummer Tennis Vlaanderen vergeten?

Klik hier om je lidnummer op te zoeken. Zoek op je naam op en klik vervolgens op je naam.

Wachtwoord Tennis Vlaanderen vergeten?

Klik hier om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Geef je lidnummer in en klik op "verstuur wachtwoord".
-> Ontvang je geen mail na het aanvragen van een nieuw wachtwoord? Dan is er wellicht geen mailadres gekend in het ledenbestand. Neem dan contact op met secretariaat@orscamp.be om je mailadres te laten toevoegen.