Er gelden opnieuw strengere corona-maatregelen. Indoor tennis is verboden, zowel voor enkel- als dubbelspel. Het reservatiesysteem is momenteel gedeactiveerd.

Je kan reserveren en direct online betalen met bancontact via de website van Tennis Vlaanderen of de app voor je iPhone of Android smartphone. 

RESERVEER EEN TERREIN ❯

Ook spelers die geen lid zijn van T.C. Orscamp kunnen in de winter een terrein huren in de Tiger Balm indoor! Heb je nog geen account bij Tennis Vlaanderen? Maak dan eerst gratis een account aan als niet-lid via deze link.


Tarieven? Hulp nodig? Lees hieronder verder.

Tarief losse uren
 • 60 minuten = €20 / terrein
 • 90 minuten = €30 / terrein
 • 120 minuten = €40 / terrein

Tijdens het reserveren betaal je direct online via bancontact.


Studentenkorting

Studenten aan hogeschool/universiteit krijgen korting. Lees er meer over op onze studentenpagina.

Hoe reserveren en betalen via de website?
 1. Ga naar de dagplanning van T.C. Orscamp via deze link.
 2. Selecteer een datum > scrol naar het gewenste uur > klik op een vrij terrein.
 3. Log vervolgens in. Heb je nog geen account bij Tennis Vlaanderen? Maak dan eerst gratis een account aan als niet-lid via deze link.
 4. Kies de gewenste duurtijd door het 'uur tot' aan te passen. Volgende duurtijden zijn mogelijk: 60, 90 of 120 minuten.
 5. Klik op 'Online betalen en reserveren'. Vervolgens betaal je direct online via bancontact. Pas na een geslaagde betaling is je reservatie definitief. 
  Ben je van plan regelmatig te reserveren? Dan kan je ook kiezen om eerst een saldo op te laden. Bij de volgende reservatie heb je dan geen bankapp nodig.
Hoe reserveren en betalen via de app?
 1. Open de app van Tennis Vlaanderen op je iPhone of Android smartphone.
 2. Log in. Heb je nog geen account bij Tennis Vlaanderen? Maak dan eerst gratis een account aan als niet-lid via deze link of klik in de app op "Ik ben nog geen lid" om een account aan te maken.
 3. Ga naar 'Reservaties' > 'Zoek andere clubs' > gebruik de filters om T.C. Orscamp op te zoeken. 
 4. Selecteer een datum > swipe naar het gewenste uur.
 5. Selecteer je terrein en duurtijd door vakjes aan te klikken zodat ze geel worden. Volgende duurtijden zijn mogelijk: 60 minuten (2 vakjes), 90 minuten (3 vakjes) of 120 minuten (4 vakjes).
 6. Klik op 'Terrein reserveren'. Vervolgens betaal je direct online via bancontact. Pas na een geslaagde betaling is je reservatie definitief. 
  Ben je van plan regelmatig te reserveren? Dan kan je ook kiezen om eerst een saldo op te laden. Bij de volgende reservatie heb je dan geen bankapp nodig.
Veel gestelde vragen

Kan ik een reservatie annuleren?

Ja, je kan een reservatie tot 6 uur voor aanvang van het speeluur verwijderen via de website of de app. Het betaalde bedrag wordt automatisch teruggestort. 


Welke duurtijden zijn mogelijk?

Je kan 60 minuten, 90 minuten of 120 minuten reserveren. Op de website pas je hiervoor bij reservatie het 'uur tot' aan. Als je via de app reserveert, pas je de duurtijd aan door de vakjes te selecteren / aan te klikken zodat ze geel worden (2 vakjes = 60 minuten, 3 vakjes = 90 minuten, 4 vakjes = 120 minuten).


Moet ik lid zijn van T.C. Orscamp?

Neen, om in de winter te tennissen in de Tiger Balm Indoor moet je niet aangesloten zijn van T.C. Orscamp. Iedereen is welkom!


Hoe log ik in?

Je logt in met je lidnummer en wachtwoord van Tennis Vlaanderen. Iedereen die aangesloten is bij Tennis Vlaanderen of ooit aangesloten is geweest, heeft een account. Heb je nog geen account bij Tennis Vlaanderen? Maak dan eerst gratis een account aan als niet-lid via deze link


Ik ben mijn lidnummer en/of wachtwoord vergeten?


Ben ik verzekerd?

Iedereen die aangesloten is bij Tennis Vlaanderen of A.F.T. is via het lidmaatschap bij de federatie verzekerd tegen sportongevallen. Als je niet aangesloten bent, speel je op eigen risico. T.C. Orscamp is niet verantwoordelijk voor ongevallen.


Staat je vraag er niet tussen?

Neem gerust contact op met ons via indoor@orscamp.be of via 050 82 63 06