Heraanleg indoorterreinen van ma 21/06 t.e.m. do 01/07

Van maandag 21 juni tot en met donderdag 1 juli krijgen de indoorterreinen in de Tiger Balm Indoor hun jaarlijks onderhoud. De terreinen worden volledig opnieuw aangelegd. 

Tijdens deze periode is het niet mogelijk om indoor te tennissen. We brengen jullie via mail op de hoogte zodra de terreinen opnieuw speelklaar zijn.

Alvast bedankt voor jullie begrip!

Uitnodiging algemene vergadering - 28 juni 2021

We nodigen alle aandeelhouders van de vennootschap Orscamp cvba uit op de algemene vergadering maandag 28 juni 2021 om 19u30.

 • Locatie: clubhuis TC Orscamp. 
 • Voorstellen en aanvragen tot interpellatie, met aanduiding van voorwerp, dienen schriftelijk en uiterlijk tegen 24 juni 2021 aan het secretariaat te worden bezorgd via mail naar secretariaat@orscamp.be

Bekijk de uitnodiging.

Update bouw padelterreinen

Samen met jullie kijken we uit naar de opening van onze padelterreinen. De werken aan de terreinen zijn momenteel nog volop bezig. Via deze weg willen we jullie graag een korte update geven:

 • De terreinen zullen wellicht in de loop van juni speelklaar zijn.
 • De exacte openingsdatum zullen we laten weten via mail / sociale media zodra we hier zicht op hebben.
 • Reservaties zullen verlopen via de app / website van Tennis Vlaanderen. Zodra de openingsdatum gekend is, zullen we het reservatiesysteem openstellen.
 • Heb je vrienden, vriendinnen of kennissen die nog geen abonnement hebben aangevraagd? Het is nog steeds mogelijk om een abonnement aan te vragen. Meer info op onze website.

Meer info over de werking van onze padelclub volgt nog via een van volgende mailings / nieuwsberichten.

Hopelijk tot snel op het padelterrein!

Het is zover! Binnenkort 4 padelterreinen.

In de laatste 2 weken zijn we in een stroomversnelling geraakt na een zeer positieve samenwerking met de gemeente Oostkamp. Als alles volgens plan verloopt, kunnen we in juni spelen op onze gloednieuwe velden. 

De komende weken gaan we de formules uitwerken om padel te spelen op onze club, alsook onze sponsorformules bijwerken. Meer info volgt. De zomerleden tennis 2021 zullen als eerste alle info ontvangen.

Extra coronamaatregelen met o.a. verplicht mondmasker

Beste leden,

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen van Covid-19 en de beslissingen van de veiligheidsraad vragen we jullie om volgende maatregelen strikt te volgen op onze club:

 • Het dragen van een mondmasker is verplicht op de club, behalve als je aan tafel zit of op het terrein staat. 
 • Gelieve je spontaan te registreren aan de bar als je iets eet of drinkt in het clubhuis.
 • Om de verspreiding van het virus tegen te gaan, zullen de douches opnieuw gesloten zijn. De toiletten blijven wel open. 


We rekenen op jullie medewerking zodat de club open kan blijven. 

Sportieve groeten,
Bestuur TC Orscamp

Folder Crosscourt winterseizoen

Bekijk de folder met het aanbod stages en winterlessen van onze tennisschool Crosscourt!

Update Play Safe & Go: 2 vaste speelpartners

Donderdag 30 april zijn de ministeriële besluiten gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad. Dit besluit bevat een belangrijke restrictie m.b.t. de speelpartners. Vorige week werd aangekondigd dat sporten toegestaan is met maximum 2 andere spelers. Nu werd aangevuld dat die 2 spelers, indien ze niet bij jou onder hetzelfde dak wonen, steeds dezelfde mensen moeten zijn!

Tennis is opnieuw mogelijk!

Vanaf 4 mei is het zover, we hoeven niet langer te improviseren in ons kot. Ook T.C. Orscamp gaat opnieuw open! Vanaf nu kan iedereen die aangesloten is opnieuw een terrein reserveren. We kunnen opnieuw #aandeslag.

We zullen dit voorlopig wel op een andere manier moeten invullen dan we gewoon waren. De visual aan de rechterkant geeft alle Play Safe & Go-richtlijnen mooi weer. Alle richtlijnen kan je in detail nalezen via deze link. Heb je nog vragen? Lees dan zeker de FAQ's op de website van Tennis Vlaanderen.

We beseffen dat deze regels streng zijn, maar het is belangrijk dat iedereen hierin verantwoordelijkheidszin toont en de regels strikt opvolgt. Alleen op die manier vermijden we dat de versoepeling teruggeschroefd wordt. Iedereen die een terrein reserveert, gaat akkoord met de richtlijnen

Er kan alleen outdoor gespeeld worden. Indoor spelen is in deze fase nog niet mogelijk. Het gebruik van sanitair, onze geliefde bar en terras blijven jammer genoeg nog verboden.

Aangezien het clubhuis niet open is, kunnen de lichten 's avonds niet aangestoken worden. Het bestuur probeert via een beurtrol op basis van de reservaties aanwezig te zijn om de lichten aan en uit te doen. Vrijwilligers mogen zich steeds melden via secretariaat@orscamp.be 
 

Steun onze sponsors nu meer dan ooit, koop lokaal


We Are TCO

Hopelijk kunnen we snel opnieuw een babbeltje slaan bij Bart & Magda in onze bar.

Sportieve groeten,
Bestuur T.C. Orscamp

Steun onze sponsors nu meer dan ooit, koop lokaal! 

Beste leden,

21 maart 2020, aan ons winterseizoen kwam plots een einde, de winterlessen werden gestaakt en onze bar werd gesloten.

Nu dat heerlijk lentezonnetje in het land is, begrijpen we dat het nog meer kriebelt om een tennisterrein te reserveren. Maar safety first! Hoe meer we ons aan de maatregelen houden, hoe meer kans er is dat we sneller terug het terrein op kunnen.

Ondanks alles doen we al het nodige om onze terreinen zo snel mogelijk lenteklaar te krijgen zodat we onmiddellijk terug kunnen opstarten van zodra het mag.

Steun onze sponsors nu meer dan ooit, koop lokaal

Onze sponsors hebben ons jarenlang gesteund in de werking van onze geliefde club. In deze moeilijke tijden willen we van iedereen een extra moeite vragen om eerst bij onze sponsors aan te kloppen bij een aankoop, ook al hebben de sponsors geen webshop. Via telefoon en e-mails zal elke sponsor bereid zijn om jullie de nodige service te geven.

Dankzij je steun zullen onze sponsors deze moeilijke periode kunnen overbruggen en zullen we er zonder twijfel sterker uit komen. 

Bekijk alle sponsors en hun contactgegevens op onze website.

Of zoals onze Willy zegt:
"Ik zorg nu samen met Bart voor onze club, zorgen jullie voor onze sponsors?"

Blijf gezond en fit,
Het bestuur van T.C. Orscamp

CORONA-update: tennisclub gesloten t/m 03/04/2020

De overheid heeft in samenspraak met Sport Vlaanderen en de Vlaamse Sportfederatie beslist om in kader van de maatregelen die gisterenavond zijn aangekondigd alle georganiseerde sportactiviteiten te schorsen tot 3 april, ongeacht hun niveau, omvang en of ze openbaar of privé zijn. Dit geldt zowel voor indoor als outdoor activiteiten. Ook het verhuren van (private) sportaccommodatie valt daaronder.

Van 14/03 tot en met 03/04 gelden volgende restricties:

 • Het clubhuis en cafetaria moeten verplicht sluiten.
 • Vrij tennis/padel spelen en verhuur van tennis/padel terreinen is niet toegestaan.
 • Alle tennis- en padellessen moeten opgeschort worden.

Het clubhuis, de indoorvelden en de outdoorvelden zijn dus maw ook gesloten t/m 03/04/2020

Dank voor uw begrip